Menüpontok

2013. március 1., péntek

Qiwi event - Hivatalos

Sziasztok!

Megjelent az orosz event hivatalosa a fórumon. Erről hoztam egy kis összefoglalót.

Az event várhatóan 2013.03.04-én, azaz hétfőn fog kezdődni.

Az event során a gazdakörbe kell majd bedobálni. 2 tárgyunk
 lesz, a tetőzsindely és a falazókő. Nem tudni, hogy ezek eventnövények vagy felröppenők, de ha eventnövények akkor fel kell kötni az alsóneműt! Lehetséges, hogy barkácsműhelyben felhasználó szerszámokat is kell bedobálni, és nyilván lesznek állatok is és növények is.

Az event orosz jellegű lesz, itt van a mese a hivatalosból:


"Egyszer volt, hol nem volt, talán igaz se volt, amikor egy kis légy házat kezdett építeni az erdőben. Az erdei állatok kíváncsian figyelték a nagy építkezést. A legyecske hamarosan el is készült a házzal és meghívta az erdei barátait, hogy lakjanak vele – hiszen egy ekkora ház túl nagy egy legyecskének. Érkeztek is sorban az állatok, mind boldogan vackolódott be új otthonába.


Egész addig, míg egy napon megérkezett a medve is, aki hosszúra nyúlt téli álma miatt késve kapta meg a meghívót. Megpróbált bemenni az ajtón, de bizony nem fért be, akárhogy össze is húzta magát. Akkor úgy döntött, a tetőn fog lakni – ám a tető nem bírta el a súlyát, alighogy mackó koma letelepedett, menten beszakadt! Az állatok szanaszét szaladtak, vissza az erdőbe, ahol azelőtt is éltek. Ezért van az, hogy az erdei állatok vackokban, fészkekben, odúkban élnek, nem házban…"


ÖTLETELJETEK ÉS CSEVEGJETEK AZ EVEnTRŐL A FARMERAMA048 FÓRUMÁN!

Várunk mindenkit! :)


További kellemes játékot kíván

A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése