Menüpontok

2012. június 25., hétfő

Emlékeztető

Sziasztok kedves gazdatársak!
A rekeszes termékrendszer szerdától bármelyik percben bekerülhet a játékba, tehát aki szeretne csatnizni vagy tortázni az már ne nagyon tegye, mert a két eddig kitolható termék el fog veszni és csak a kitolóeszközből marad meg annyi amennyit ér.

Vegyünk két példát hogy érthető legyen :-)

2 hete ettem egy tortát, azóta azt tolom répás kenyérrel.
Még van 140 órám a lejáratig - Ez 5 nap és 20 óra!
Ha bevezetik a rendszert 2 nap múlva pontosan délben, akkor 3 nap és 20 óra kitolásához szükséges répás kenyeret fogok visszakapni, ami egészen pontosan 23 darab kenyér.

Megettem egy csatnit, ki akarom tolni töklekvárral hogy az event végéig fussa és még pár napig legyek el belőle mert a munkásaim valahogy el kell használni.
Holnap reggel 6-kor járna le a csatni ha nem tolnám ki, de kitolom 12 töklekvárral ami 2 napos tolás ami annyit jelent hogy szerdán dél körül jár le. Tegyük fel, hogy a változások éjjel két órakor lépnek életbe. Akkor még maradt 10 órányi kitolás ami eltűnik, de ez felkerekítődik, így 3 lekvárt kapok vissza.

A rekeszes rendszerrel nincs bővebb ismertető, reménykedjünk benne hogy minél előbb ismertetik velünk hogy pontosan itt miről is lenne szó!

Pityu Geri :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése