Menüpontok

2013. május 13., hétfő

90 ezer kattintás - Nyereményjáték

Sziasztok! :)
Ez is eljött, 3 hete ünnepeltük a 80 ezret, pikk-pakk meg is lett a 90 :)
Ennek örömére ismét játszunk itt a blogon, illetve Facebook-on is!

Az itteni játék 19 óra 30 perckor kezdődik, egy árnyékjáték lesz, árnyékjáték menüpont alatt lesz megtalálható fent a fejléckép alatt :) Ott majd a helyesen válaszolók között kisorsolásra kerül 1 R-A csatni, valamint arányosan szétosztunk 90 ezer Kakaóbabot minden helyesen válaszoló között (pl. 20 helyesen válaszoló esetén egy ember 4500 KB-t kap)

Facebook-on egy kutyaszépségversenyt hirdettünk melyre szerda 20 óráig lehet nevezni a kutyákat! A fényképen lennie kell egy lapnak amin rajta van jól láthatóan a farmnevetek! Minden résztvevő értékes jutalomban részesül és a főnyeremény se lesz kutya (minden értelmében igaz) .

És egy meglepi :
Facebook-on elindult a Farmerama048 beszélgetős csoportja, melyben lehet pletykálni, beszélgetni az olvasótársakkal, játszunk is néha kisebb nyereményekért! Jobb oldali menüsorban erre a gombra kattintva elérhető

Illetve ide kattintva is megtekinthető a zárt csoport, melybe belépve lehet olvasni, lájkolni és beszélgetni!


Köszönjük hogy velünk vagytok, ebben a hónapban különösen is, mivel lehetséges a látogatottságrekord :) Egy kis statisztika : Ezen hónap alig 13 napjában eddig 6221 megtekintése van a blognak, 2012 decemberében egész hónapban ez a szám 5062 volt (legkisebb látogatottság) . A legnagyobb látogatottsággal rendelkező hónapunk a 2012. augusztus, ahol 31 nap alatt 14715 megtekintésre tett szert az oldal. Reméljük ebben a hónapban megdöntjük, ugyanakkor az sem probléma ha nem jön össze, a lényeg hogy itt vagyunk együtt, hozzuk-visszük az infót innen-onnan, jó sok helyről, hogy nektek minden itt legyen egy helyen, lehetőleg minél rövidebben de a lényeget magába foglalva. Ezzel kapcsolatban nincs több mondanivalóm :)
 

További kellemes olvasást kíván
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése