Menüpontok

2013. augusztus 16., péntek

Feljelentettük

Szép estét mindenkinek!

Szomorúan kell jelentem hogy egy rajongói oldal, aki rég "ősellenségként" szerepel köztünk és egyetlen szerkesztője napi rendszerességgel bújja blogunkat, már nem csak az oldal szövegeit, de az oldal teljes tartalmát is ellopja!

Példának okáért a tegnapi pletykarovat szövegének lényegét is ellopta és átírta, a blog kék háttérképét kicsit átszerkesztette, a Faiskolából pedig kertet csinált.
Biztos vagyok benne hogy az illető most magára ismert.

Bizony, emberünk továbbra is a gyerekes sárdobálás mellett áll, ennek részeként a mai napon letiltatta az augusztus 20-i nyereményjátékra szánt nyereményeket tartalmazó farmot, melyet remélem hálásan meg fogtok neki köszönni, én is köszönöm szépen hogy 2 évnyi munkám tönkretette, a bosszú pedig édes és bizony kérek belőle egy jókora szeletet!

A Google felé jelentést tettünk az ügyben, hamarosan a helyi hatósághoz is fogunk fordulni amennyiben nem egyezünk meg, illetve kampányt tervezünk indítani a Facebook oldala letiltásáért. Reméljük az ügyben kérhetjük segítségeteket, cserébe békésebb hangulatot ígérünk, illetve több nyereményjátékot, mellyel ti jártok jól!

Ez a kis 11 éves kisfiú nagyon szeretne valamit, de szája nem nagyon van olyankor, csak akkor tudja kinyitni ha éppen minket tud valahogy leégetni, ha kárt tud okozni.

Ezért kérem, ha bárki tud segíteni az ellene való intézkedésben (legyen az a facebook-os oldala jelentése, a blogja jelentése vagy jogi fellépésben való szakértő) , jelezze Facebook oldalunkon!

Köszönjük előre is a segítséget!
A Farmerama048 csapata

3 megjegyzés:

  1. A Facebook nem 11 éveseknek való.
    Amúgy meg ha nem tud magának híreket és ilyeneket szerezni, akkor magára vessen. Ne vezessen blogot. Amúgy nekem már 3 2 éves farmom ment a levesbe. Nem tudom miért. Szerencsére a fő farmom megmaradt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos bárki beírhat bármilyen kort a Facebook-on való regisztrációkor, úgyhogy amiatt ne is fájjon a fejünk, mindig is ott lesz ő.

      A supporton érdeklődtél már a farmok után esetleg?

      Törlés