Menüpontok

2013. augusztus 30., péntek

Új Bahama - Bizonytalanság és egy kis pontosítás










Sziasztok, szép estét mindenkinek!


Úgy tűnik a Bahamás ügyön kívül mással nagyon nem tudunk foglalkozni, pedig aktuális lenne már egy szeptemberi eventnaptár... holnap hozom ha minden jól megy!
De addig is Bahama :
Az aranybanános gazdaköri kiváltós módszer kezd kevésbé biztossá válni, azaz ismét ott járunk, hogy nem tudjuk hogyan fogjuk tudni megszerezni a területet, viszont megvan már a konkrét területfelosztás.




Tehát az alaphelyzetben ugye bár a "Zone 0" maradt a partszakasz, a továbbiak pedig eltűnési sorrendben az 1-2-3-4 zónákat jelképezik.


Jónás nyilatkozott az új szigettel kapcsolatban, a lényeget most kiemelném :
A kerge és a paszuly sem örvendett közkedvelésnek amikor bekerültek a játékba, most mégis szinte mindenkinek megvan és bizony ki is használjuk a lehetőséget! Amikor bevezették a kergét, akkor nem volt oda se mit pakolni, mint ahogy most sincs sok dísz a Bahamára. De ki kell érte nyitni a bukszát rendesen, nem ötjegyű CSP-be fog ez nekünk kerülni.

Nekem az a megérzésem hogy a banán biztos, a gazdaköri feladatok... a jövő hónap hozza majd az összes infót és már játékban is lesz ez az újdonság, kíváncsian várjuk de addig is remélhetőleg minél több információt fogunk megtudni és továbbadni, hogy mire jön, addigra már ne kelljen litániákat írni róla :)

És akkor vissza a jövőhöz (de nem túl távolihoz), remélhetőleg holnap hozom az eventnaptárat, már kíváncsian várom mit hoz a jövő hónap!

Spanyol ismerősöm siesta idején mesélte nekem náluk, hogy ő hallott néhány pletykát erről, most szeretném ezt veletek megosztani. Persze ugyanezt bárki ki tudja számolni...
Alap hogy menni fog a lunarama event, lesz telihold természetesen, illetve úgy tűnik várható a titokól is, mivel páros hónapban van titokcsemete, páratlanban pedig titokól. A mosómedvék a mosodájukkal is kövi hónapban már valószínűleg jönnek 85.-86. szintre. Persze lesz Baby Boom hétvége a hónap utolsó hétvégéjén, illetve szeptember utolsó napjaiban a Boom-mal párhumazosan ismét lesz octoberfest! Egy kis sör, perec, Berlin... buliii :)

További kellemes játékot kíván
A Farmerama048 csapata

1 megjegyzés: