Menüpontok

2013. szeptember 15., vasárnap

Bezár a fórum

Sziasztok!
Sajnálattal közlöm hogy a Farmerama048 fóruma bezár.
Indok : csak játszani jártatok oda, beszélgetni járó emberek (akik nem moderátorok) számát egy kezemen meg tudom számolni. A fórum lényege pedig a beszélgetés.
Facebook dumacsoportunk (katt ide) viszont továbbra is várja szeretettel az új tagokat, ha van bármilyen kérdésetek, szomszédot kerestek, vagy szeretnétek kicsit kiheverni a nap fáradalmait, várunk titeket oda! Minden a fórumon lévő tartalom törlésre került, így sajnos a faiskola is és a kakaóbab rendszer.

Amennyiben lesz igény a fórum megnyitására, a Farmerama Közösségi Fórum (katt ide) fog nekünk helyet adni, ahol már minden meg van szervezve a fogadásunkra. Azon a fórumon nem csak a Farmerama048 olvasóinak nyílik lehetőség a csevegésre, több oldal fogott össze a program létrehozása érdekében, tehát nem csak az a 380 ember regisztrálhat, akik a régi fórumon a rendszerben voltak.

Ezen az új helyen nem lesz semmiféle olyan dolog ami a F048 fórumon volt, tehát ne is várjátok hogy faiskola vagy bármi ilyesmi lesz. Beszélgetni lehet, illetve néha lesznek nyereményjátékok (de nem ez fog majd titeket aktívan tartani remélhetőleg) .

További kellemes olvasást kíván
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése