Menüpontok

2014. május 6., kedd

Érdekességek a Farmerama048-ról : Tudtad-e?!

Sziasztok! :)
Egy rendhagyó poszttal szeretnék most jelentkezni nektek, mivel a dumacsoportunk immáron 350 taggal büszkélkedik, kis hazánk harmadik legnagyobb farmos közösségét alkotva!

Hasonló érdekesség, hogy a 650 (reméljük hamarosan 700) lájkolóval rendelkező Farmerama048 Facebook oldal Magyarország legtöbb követőjével rendelkező Farmerama rajongói oldala!

2011. március 26-án indult a blogger.hu-n a Farmerama048, 2012. május 1-én költöztünk a Google-höz, majd 2014. május 2-án ismét elkezdődött a költözködés, elindultunk a Weebly felé, mely színvonalasabb szolgáltatásával még nagyobb örömmé fogja tenni a Farmerama rejtelmeinek megismerését illetve egyéb az oldal által nyújtott programokat (nyereményjátékok, segítő táblázatok, stb.) .

Arról nem készült statisztika, hogy eddig mennyi süteményt, lekvárt, csokrot, miegymást ajándékoztam és mennyi CSP értékű is volt ez, de biztos, hogy közel nyolc számjegyű az összeg!
Ezen a héten pl. a Fagyi eventünkön 10 csatni, 11 pinki süti, 10 répás kenyér és 1 sárga kókuszturmix lett általam felajánlva, melynek összértéke 800 ezer CSP :)

Összesen körülbelül 8-10 emberrel dolgoztam ez alatt a több mint 3 év alatt azért, hogy mindig kézhez kaphassátok a legfrissebb infókat (kivéve amikor mégse mert egyedül vinni a blogot nehéz...) .

Hamarosan pár újabb nyereményjátékkal is előrukkolok, melyek a Facebook-os közösség növekedése érdekében lesznek! Csatlakozz te is, ha még nem tetted meg!
http://facebook.com/FarmeramaHun

http://facebook.com/groups/Farmerama048

További kellemes játékot kíván
PityuGeri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése