Menüpontok

2013. január 18., péntek

3. születésnap - PetiPletyi

Hahó mindenki! :)
De régen jöttem már üzenni felétek, ezúttal van elegendő infóm, hogy tudjak nektek mesélni.

A születésnapi event a téma, hoztam képet és pletyiket :

3 féle méretben lesz felröppenő ajándék (elvileg) , S-M-L.
Egy másik részben cukorkákat kell majd gyűjteni, melyekből készíteni kell (gondolám én barkácscucc felhasználásával) egy pinãta-t. (remélem jó a spanyolom XD)
Majd lehet kapni egy gazdaköri feladatban lufit (ez már egy harmadik rész), melybe állítólag fehérrépát kell termelni. Városiasan petrezselyem ha így felismerhető. A virágokról még fogalmam nincs mi szerepük lesz (mármint melyik részben lesznek eventnövények) . Térjünk vissza a lufikra, azokat ki kell majd tenni a farmra, mint a söröskorsót és a szivarfát és minél tovább hagyod kint (max. 16 óra) , annál több pontot fog érni a lufid! Összesen 1.000 pont értékű lufi kell majd, ha sejtésem nem csak 0-33% között 1 pontos a lufi, 34-66% között 2 pontos, 67-99% között 3 pontos és a 100%-os lufi 4 pontot ér a bedobásnál.
Lesz majd össznépi együttműködés is, közös bedobálás, melybe szükség lesz növényre, állatra, terményre, fatermésre. Ha jól tudom növényből 1 milliárd, állatból 0,5 milliárd, terményből és fatermésből pedig szintén 1-1 milliárd CSP értékben lesz szükséges valamilyen szülinapi érme/medál megszerzéséhez.
Ja és lesz félkarú rabló valamelyik részben, arról van még néhány képem, lássatok csodát :
Lehetséges hogy az ajándékot itt átvenni lehet és nem felröppenő lesz?! ;)

Na szerintem hoztam nektek elég fecsegnivalót, az eventet várták szerdára, mára, holnapra és most hétfőre várják. További infókat hozok ha még lesz egyáltalán és még az event előtt [ismertető előtt] jelenik meg.
További kellemes játékot!
Peti

Update :
Szerencsesütire is várhatunk mint eventes felröppenő. Ezeket a félkarú rablóban tudjuk beváltani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése