Menüpontok

2013. január 20., vasárnap

A blog nézettségének növelése

Sziasztok!
A blog 2012.05.01-én indult, itt található azóta milyen volt a látogatottság havi szinten :











Májusban az induláskor elég gyéren mentek a dolgok, de láthattok egy nagy augusztusi ugrást. Ezután a blog nézettsége elkezdett esni valamilyen különös okból.
December elején a Farmerama048 már nem érhető el a hivatalos fórumról, ott már nem reklámozható.
Szinte biztos vagyok benne, hogy azért lett a januári állás ilyen "magas", mert a születésnapról való PetiPletyi kikerült a pletykatopicba 2 hozzászólásba, melyek 2 különböző oldalon vannak. Ezzel nőtt meg a havi látogatottság, 1600 kattintással. Biztos vagyok benne, hogyha ez nem lett volna, akkor nem állnánk 4600 kattnál, hanem 3000 lenne, ami a múlt havi 5100-nak kicsivel több, mint a fele. Nem tudunk minden hónapban ilyen mesterséges növekedést elérni, ezért szeretnék kérni minden kedves olvasót, köztük téged is, aki most olvasol, küldd el szomszédaidnak a blog linkjét valami csábító szöveggel, hogy legyen értelme a munkásságunknak. Szeretnénk fejlődni, de ehhez a látogatószámnak úgy kéne havonta emelkednie, mint a július-augusztus közötti! Erről álmodni sem merünk, de egy május-június közötti emelkedésről beszélgethetnénk szerintem :)

Ezért szeretnék megkérni mindenkit, aki nagyon szereti a blogot és a többi oldalt, hogy most tegyen a fennmaradása érdekében! Kapja elő a baglyát, vegyen kezébe tollat és papírt és szálljon szét a hír, hogy a Farmerama048 értékes nyereményekkel, remek összefoglalókkal, sok pletykával és kedves emberekkel vár minden leendő olvasót! Facebook-on, twitter-en, linkedin-en, skype-on, MSN-en, Yahoo-n, iwiw-en, pinterest-en is száguldhatnak a levelek.
Reméljük ezen kis összeállításunk meggyőző érv amellett, hogy maradjunk a híres magyar Farmerama blogok között! Nektek köszönhetjük hogy ezt elértük, szeretnénk, ha kemény munkátok gyümölcsének ízét éreznétek még a továbbiakban is!
Hálánk eddig sem maradt el és ezután sem fog!

Minden kedves segítőnek hálás köszönet!
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése