Menüpontok

2012. április 17., kedd

Nublon III. + Fiesta-farm


Üdvözletem a kedves olvasóknak!

Tavaly január óta a nublonok nagyon hiányoznak nekünk!
Gondoltuk elmehetnénk hozzájuk egy kis túrára és termelhetnénk nekik űrbéli bigyókat amik a mi farmunkon ritka rondák :D
Szemétkupacok, bogarak és társaik amiket össze kell kapkodnunk. Gondolom ezek felröppenek majd, a növényekről nem esik most egyelőre szó...
Az event időpontjáról nincs információnk.

Rolcsi már említette a Bahama bővítését.
Nos ez is hamarosan jön méghozzá Fiesta-farm néven.
A térképet ez nagyban fogja befolyásolni mivel lehet hogy így a térkép hosszában meg fog nyúlni, így majd lapozni kell az egyik feléről a másikra. Elvégre lesz itt még Meseország vagy Kánaán is ha jól tudom... A Fiesta-farmot nem csillagokért hanem kalapokért lehet megszerezni (különös módon nem tudni hogyan szerezhetünk majd kalapokat) .

Hamarosan megjelenik a Farmerama társasjáték, méghozzá pontosan egy hét múlva, jövő héten kedden kerül forgalomba. Aki nem tud angolul, németül, franciául, hollandul és egyéb nyelveken amiken most fogja a Ravensburger kiadni, az teljen be egy képpel.

































Remélem elnyeri a tetszésetek és megveszitek, mivel a 9 ezer forintos társasjátékhoz egy 1000 forint értékű Farmaranykupon található. Erre a kuponra van írva egy ajándékkód amit be kell írni és 100 Farmarany üti a markunk. Ajándékba is adható a kód, nagyon jó szülinapi ajándéknak is! ;)

Nos most ennyi lenne, ha este lesznek hírek akkor Rolcsi fog velük jönni valószínűleg. Szép napot kívánok mindenkinek!
Pityu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése