Menüpontok

2013. április 7., vasárnap

Morzsák Jónástól - PetiPletyi










Szép jó estét mindenkinek! Ismét jelentkezem néhány infóval, ma ugyanis jártam Jónáspajtásnál :)
Néhány kedves játékos érdeklődött nála, hogy a közelgő dolgok mikkel járnak majd kicsit konkrétabban mint amit eddig tudunk. Lássuk csak... vegyük közelebb szemügyre!

Az új üvegházzal kapcsolatban úgy tűnik a jelenlegi terméseink tesszük egy olyan turmixgépbe mint ami a termgyógyban van, csak ez a turmixgép már kicsit okosabb lesz mint elődje. Véletlenszerűen fog bónuszt generálni, amit nem lehet egyszerűen "kiikszelni", hatással lesz a farmunkra. Jó és rossz értelemben egyaránt. Vajon ezért kérdezték a 3 kedvenc és 3 kevésbé kedvelt növényünket tőlünk közvélemény kutatáson? Nem tudni, de azt tudjuk hogy közel van már, hetek kérdése :)
Jó hír, ez az üvegház rögtön mindenkinek elérhető lesz, nem csak 20-25 embernek nyílik meg hetente a lehetőség a használatra, mint a csibeszobára... bár én már annyit vártam rá hogy inkább ki is lépnék a programból, ez egy másik kérdés (3-4 hete várakozok türelmesen, elegem van de nagyon) .

Baby Boom : Lehet hogy aktuális, de kicsit késik, mint a cserenap (na jó, annyira azért nem) , úgy sejteti Jónás, hogy a majomtenyésztés lesz a következő és talán (TALÁN) a Bahamafejlesztés korábban jön, mint vártuk és oda fog érkezni a következő tenyészthető állat a kókuszmelltartókkal egyetemben :) De vajon ez az előbb mikor lesz? És vajon tényleg Baby Boom előtt jön a fejlesztés? Sajnos erről is csak gondolkodni tudunk, de biztos hogy a következő hónapokban megjön a fejlesztés, hacsak nem a következő hetekben.

Térjünk át a Farmerama048-ra!

Húsvéti eventünk csütörtökön ér véget, jelenleg egyedül kell rövid húsvéti mesét írni néhány szó felhasználásával, a húsvéti tojásfára kattintva elérhetitek a játékot!

Készülünk a PlayIT-re, ma csak ezzel foglalkoztunk a nap nagy részében, a játékokat tákoltuk össze és a holnapi napon összeszedjük mennyi nyereményt tudunk szétosztani (R-A csatni és társai) .


A Bölcs Tölgy ismét jön tavaszi kívánságával együtt. Az előző eventben nem sikerült összehozni a faleveleket rá, de most korrigálhatunk! 300 levélre van még szegény tölgynek szüksége, hogy teljes legyen. Aztán kíván kivirágozni! Úgyhogy 600 liliomot is vár a közelgő esővel, melyet akkor zúdítunk majd rá, ha fent említett két gyűjthetőt összeszedtétek. Mutatok azért egy részletet, hátha érdekel titeket :)
http://farmerama048.hot-me.com/h2-bolcs-tolgy-hete-eventablak-i

Mára ennyi, de holnap jövök ismét ha minden jól megy, sőt, biztosan, mert már az adagom megvan a farzsebben ;) Jó éjszakát!

További kellemes játékot és sok sikert kíván a művészetek hete event kivégzéséhez
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése