Menüpontok

2013. július 2., kedd

Hírlevél Ninától

Üdv farmerek! :)
Örömmel jelentem be, ismét választ kapunk néhány kérdésünkre a játék producerétől, Ninától! :)







Jó a frizurája, bejön :)


K = Kérdés a játékosoktól ; V = Válasz Ninától

K : Már beszéltünk arról, hogy hamarosan több mentor és csibe lesz a mentorrendszerben. Van ezzel kapcsolatban valami újdonság?
V : Éppen dolgozunk ennek a játékelemnek a változtatásain. Hamarosan több csibe lesz elérhető, de amíg ezt nem hoztuk tető alá, nem tudunk több mentort sem rendelkezésre bocsájtani. Sokat gondolkoztunk azon, hogy a szinthatárt feljebb toljuk-e a 40. szintről, ám ez sajnos nem lehetséges, mivel sok mentor van már a várólistán, akik törlődnének a rendszerből, ha még nem érték el a magasabb szintet.

K : Lesznek új gazdaköri feladatok?
V : Igen, rendszeresen szeretnénk bevezetni új feladatokat. Hamarosan jön is egy új darab ismét.

K : Mi a helyzet a Bahamával, valami újdonság?
V : Hónapok óta fejlesztjük a Bahamát, jelenleg a tesztelési fázisban vagyunk. Mint láthattátok egy podcast-et már készítettünk is a Bahamáról két játékossal. Reméljük tetszik nektek az új sziget. Sok tervünk van már a fejlesztéssel kapcsolatban, tartsátok nyitva a szemeiteket! :)

K : Régen voltak ingyenes akciók, ahol nem vásárláshoz járt ajándék ez meg az, mint a mega TP nap, vagy a barkácscucc nap, a dupla felröppenő nap... hol vannak, lesznek még?
V : Nem lesznek, mivel most már vásárláshoz ez jár ajándékképpen vagy épp megvehető, lásd a turbómalmot, az is egyszer volt ingyenes, de azóta meg lehet venni 75 FA-ért egy hónapra.

K : Lehet majd a későbbiekben a fákat, ólakat egymásra helyezni?
V : Nem. De hamarosan a fákat fogjuk fejleszteni, hogy ne csak porosodjanak a pajtában.

K : Várhatóak új receptek?
V : Nyilván szeretnénk bővíteni a receptek nem túl széles kínálatát. A pónis eventben be is vezettünk egy újat, a Pinkie pie sütit. Kívánjuk bővíteni rendszeresen, kb. 3-4 hetente a kínálatot.

További kellemes játékot kíván
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése