Menüpontok

2013. február 22., péntek

Farmerama048 Oszkár Gála

Sziasztok!
Hamarosan (holnapután) eljön az ideje, hogy 85. alkalommal kiosszák az Academy Awards-ot, közismert nevén az Oscar bácsiról elnevezett Oscar-díjat.
Természetesen ezt nem csak Farmerama-ban ünnepeljük meg, a Farmerama048 csapata is készül nektek néhány meglepetéssel vasárnapra!




Vakuk, reflektorok, sztárok, mozik és nem utolsó sorban rengeteg játék és nyeremény!

Vajon te leszel az, aki begyűjti a legtöbb Oscar díjat? Téged fog majd mindenki csodálni? Lehet, de ahhoz velünk kell tartanod a fórumon, Facebook-on, illetve itt is! Figyelned kell, mert bárhol feltűnhet egy vaku, ami csak rád vár, hogy megörökítse rólad a legjobb képet, mellyel sztár lehetsz!

Keresd minden platformon a fényképezőket, ha megtaláltad bátran kattints rá, írd meg a fórumon a talált kódodat és már is megnyertél rengeteg elismerést szinte követelő díjat!

A legnagyobb sztároknak a Farmerama048-on lesz egy tablójuk, a saját vitrinjükbe kapnak egy GazdOszkár díjat (melyet 300 AL áron meg lehet vásárolni az event után a FarMarket-ben) , illetve egy filmet is forgathatnak, melyet támogatónk, az FMS Channel fog forgalmazni! Interjú, gameplay, külön történet? Bármi jöhet, ha sikeres játékos vagy mi megbízunk benned, hogy jó filmet tudsz készíteni a technika segítségével!

Az eventismertetőt a fórumon olvashatjátok körülbelül egy óra múlva!
Addig is készüljetek lélekben, mert a következő eventünk a mindennapihoz nem lesz hasonlítható!

További kellemes játékot kíván
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése