Menüpontok

2013. február 7., csütörtök

Farmeramafans & Bigpoint Hírlevél

Sziasztok!
Ezúttal nem a játékosok kérdez, a BP válaszol akció került megrendezésre, hanem a Farmeramafans és a Farmerama csapata váltottak néhány szót. Lássuk mi lett az eredmény.

1. Bahamarama fejlesztés - amire ugyebár már régóta várunk.
A fejlesztésben rengeteg munka van, a szintrendszer is átépítésre kerül, lesznek olyan növények, állatok, fák, melyek elmozdulnak a jelenlegi szintről máshová kerül, valamint új növényekre, állatokra, fákra számíthatunk. A területbővülésről nem is beszélve. Térjünk vissza, a tevére már mindenki epekedve vár, viszont még hetekig, hónapokig várhatunk rá! A cikkben úgy nyilatkoztak, hogy nyár előtt biztos nem lesz Bahamabővítés , de addig folyamatosan ezen dolgoznak (azért ilyen uncsik az eventek) és amint látni fogjuk hogy jön a teve a játékba, már örülhetünk, mert akkor közelebb jár a bővítés mint gondolnánk! Minden hónapban fogják a fórumokon jelezni hivatalosan vagy jósok által a Bahama fejlesztésének menetét/állapotát (Úgy képzeljétek el mint egy BP-s Béta játékban a hírlevelek) .

2. Kerekkerék
Negyedévente lesznek a nyeremények lecserélve és gyakrabban fog megállni a lapát főégtáj felé.
Amint jön a fejlesztés, már jön a bájitaleladás a piacon, ahogy azt tegnap láthattátok ha figyeltétek a piacot, csak még nem lehetett eladni.

3. Alkimista mesterség
Csökkenni fog a kobold területe 2x2-ről 1x1-re a későbbiekben, az alapanyagok piacon való eladásán is gondolkodnak.

4. Mesterségek völgye : Lesz-e új mesterség (Ugye bár 7 mesterségről volt az elején szó.)
Várhatóan még lesz, de nem tudják mi, várják az ötleteket, mert csak az lesz amit mi szeretnénk, a Bahamabővítés is a mi ötleteink alapján történik (mindenki ajánlja be az ingyenes bővítést XD)

5. Cserenap
Túl ritkán rendezik meg ezt az akciót, a kereskedelem jó, csak az ajándék valamiért viszont nem. De a csere tökéletes. Végeredmény : Nem lesz többé Ajándékozási és Kereskedelmi Akció. Viszont hamarosan folyamatosan lehet majd eladni tárgyaidat engedélyvásárlás nélkül és cserélni mindig fogunk tudni, a megszokott engedéllyel. Ajándékozás valószínűleg megszűnik. Csak azt lehet majd cserélni, ami már fél éve a játékban van.

6. Eventek
Nagyon sok eventet rendeznek, hogy mindenkinek legyen egy, ami tetszik, amit pedig nem akarunk csinálni, nem erőszak a disznótor, de ha kevés eventet rendeznek akkor meg az lesz a baj, így ezt látják jobb megoldásnak, hogy minden marad úgy, ahogy eddig.

7. Időjárás-rendszer
Akik nem szeretik és ez lenne nekik a kizáró ok, azoknak jó hír : Nem lesz időjárás-rendszer!
Az eventeknél az árvíz ismét patáliát csinálna, így ezt inkább passzolják.

8. Fák/ólak egymásra helyezése
Sokak vágya, hogy egymásra tudjanak tenni több ugyanolyan ólat vagy fát. Ez nem lehetetlen, de nagyon nehéz megoldani, fáknál pedig szinten lehetetlen. Ha bejön, akkor az ólaknál nem lesz grafikai változás, a fáknál pedig lesz egy 2x2-es "erdő", melyre nagyon pici fákat lehet majd berakni és azokat egyszerre begyűjteni.

9. Új küldetések a játékban
Lesznek, bőven :) Mesterségekhez lesznek új gazdakörik, majd a Bahamabővítés után rengeteg trópusi feladat éééés csapatfeladatok, melyeket a szomszédokkal együtt csinálhattok meg! Ha megcsináljátok mindenki kapja a jutalmat, aki beleadott :) Ugyan a több farm használata itt bejátszhat de ezen dolgoznak. Nagyon jól hangzik :)

10. Szupertrágyakeverés
Ugyebár a szupertrágyakeverésre hónapok óta várunk, hát hamarosan jön, de csak alkimistáknak lesz elérhető!!

Nos nagyjából ennyi lenne, a fordítás eléggé szabad, mivel nem tudok németül, de a lényeg azt hiszem benne van :)

További kellemes játékot kíván
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése