Menüpontok

2013. február 8., péntek

Valentin nap Jónástól - Peti kifiguráz

Szép jó napot mindenkinek!
Jónás hozott nekünk egy képet a Valentin nappal kapcsolatban, most felolvasom nektek :


Üdv Drága Barátaim!
Nektek is van olyan ismerősötök, rokonotok, akitől szinte menekülni kell, ha elfelejtettél valamit?
Nálunk a családban Boglárka, a menyem ilyen. Isten ments, hogy a fiam bármiről is elfeledkezzen, akkora patáliát képes csapni...
Közeleg a valentin nap, és már most szóltam a fiamnak, el ne felejtse. Különben költözhet hozzánk pár napra, ameddig mosoly szünet van náluk. XD
De ha már így szóba került, gyorsan bele is néztem a varázsgömbömbe, hátha látok nektek valami érdekeset.
Mostanában olyan csúnya idő van, borongó, felhős, párás... igazi nem szeretem idő. És a gömböm sem tökéletes ebben az időben. Kicsit elmosódott a kép, de Ti hátha több mindent ki tudtok belőle olvasni, mint én.




Nos, lássuk miből élünk. Bal-fent látunk almát, ez jelenthet almát vagy fatermést. Fent középen egy rózsaszín szív alakú dobozos bonbon van. Jobb-fent pedig az eventnövény van, ami különös módon Jónás menyéről lett elkeresztelve, Boglárka. Bal-lent bájital található, netán a bájital eladásának lehetőségét. Lent középen egy paszulysor van, na de a díszek itt sehol. Jobb-lint pedig csillagokat láthatunk anélkül hogy bevertek volna nekünk :)

Láthattunk többféle bonbont előző megjelenésemkor, úgy gondolom vagy venni, vagy gazdaköri feladatban szerezni lehet majd bonbonos dobozokat, melyekbe 16 óra alatt hipp-hopp beleterem a csoki (bárcsak lenne csak egy ilyenem nekem is, sokkal könnyebb lenne az életem) és már mehet is az eventbe, vagy félig teli dobozzal esetleg, mert bizony annak is értéke van, ahogy azt megszokhattuk.

Vannak még más torzított képek is az eventről, gondolom külföldi jósoktól :
Ez egy eventablaknak látszik és van rajta vaddisznó, nyuszi, két kakas, valamint egy mókus és szép rózsaszín virágok. Ja és 4 szoba ahová lehet bedobálni ezt-azt. Ezek után valószínű az egyik feladatot láthattok Jónás gömbjén keresztül, melybe alma kell majd.

És így fog kinézni a főtér, nagyon tetszetős :)

No, többet én sem tudok most mondani nektek így mára búcsúzom, ha találtok valamit legyen az az első hogy olyan helyre írjátok, ahol észreveszem (pletykafészek) és hozom is ide :)

Remélem ennyi infó mára elég, ha nem, akkor így jártatok. Csááá
Peti

További kellemes játékot kíván
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése