Menüpontok

2013. március 21., csütörtök

Denevér- és hollótenyésztés, mért nem megy?

Sziasztok!
Sokan úgy gondolják, hogy a denevér- és a hollótenyésztés lehetősége csak teliholdkor él.
Most tisztázzuk ezt a téves értelmezést is, mivel a lehetőséget megszerezni lehet!

Jack boltjában váltható ki a tenyésztés lehetősége, amit ha kiváltottatok, akkor örök érvényű, mint egy birkatenyésztés! Bármikor tenyészthetitek akkor már a horrorállatot, csak legyen mit tenyészteni ;)

Először nézzük a hollótenyésztést :
A hollótenyésztés lehetőségét Jack boltjában itt lehet megszerezni, ahogy a képen látható. Addig nem fogsz tudni hollót tenyészteni, amíg ki nem váltottad a lehetőséget. Ára 1500 horrorgaz, 2000 gülüszem, 2000 sírkő és 2000 agyvelő. Ha kiváltod a lehetőséget akkor nem csak teliholdkor tudod tenyészteni a hollóig, hanem a az év minden napján bármikor!

Ugyanez a helyzet a denevértenyésztésnél :
Ott van ni a denevértenyésztés joga a boltban, ugyanúgy az év minden napján hasznosítható, mint a hollótenyésztés. Ára 3000 koponyafa, 1000 rémtök, 2500 gülüszem, 2000 vénusz légycsapó.

Nos ennyi volna az egész, amennyiben van kérdésetek tegyétek fel Facebook-on nekünk és ott tovább vesézzük a témát, már amennyire még tudjuk... :)

Vegyük át még egyszer.
A tévhit : csak teliholdkor lehet tenyészteni a denevért és a hollót. 
Az igazság : Jack boltjában váltható kis a tenyésztések joga, melyet ha kiváltottatok, már bármikor használhattok, nem csak teliholdkor.

További kellemes borzongást kíván a következő szűk 80 percre
A Farmerama048 csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése