Menüpontok

2013. március 17., vasárnap

Mozgolódás (nyereményjátékok) az F048-nál

Szép jó reggeltet mindenkinek, frissen és üdén jön egy újabb rakás pletyi, ezúttal képek nélkül, de ne aggódjatok, este küldöm azokat is :) :) :)


Na kérem térjünk a lényegre... ezúttal a Farmerama048 készülődik még több nyereményjátékkal, erről fogok most mesélni nektek. Időrendi sorrendben megyünk tovább.

Először is már megy az Ünnepi hétvége event fórumon és facebook-on. Face-n ma ér véget, fórumon holnap. Gyűjthető tárgy a kokárda, nyeremények között van cskis palacsinta, ami Bahamásoknak fincsi desszert vagy épp vacsi :P

Aztán készülünk a víz világnapjára, aznap fogunk vizet gyűjteni, amivel meglocsoljuk a bölcs tölgyünket, mely szupi ajándékokat fog adni, mint például a jubileumi dísz, az ananászos-mangós maszk, a töklekvár, a perec, vagy a mézeskalács.

Utána jön a 70 ezer kattintás várhatóan még húsvét előtt, fogunk kvízezni itt a blogon, nyeremények eléggé aranyosak lesznek, köztük a levendulalekvár, a paradicsomos csatni, a mangós-narancsos turmix, a málnás fánk.

A végére pedig hagytam a leghosszabbat, a húsvéti eventet, amit TI fogtok megtervezni a fórumon, erre már most is van lehetőségetek a megfelelő helyen,
az event valószínűleg akörül kezdődik amikor összejön a 70 ezer katt, legalábbis úgy kalkuláltunk napi 150 kattal.

Eszembe jutott közben az is, hogy Facebook-on lassan 400-an vagytok velünk és ezt is meg fogjuk ünnepelni, méghozzá képtorzítókkal és AL-lel!

A FarMarketben pedig tavaszi nagytakarítás lesz, azaz rengeteg termék árát csökkentjük :)

További kellemes játékot kíván
A Farmerama048 csapata 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése